show
 
pichak
 
چهارشنبه, 24 بهمن 1397 ساعت 20:24

مدارک ویزای تایلند

نوشته شده توسط  جهانگرد
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

thailand پرچم تایلند

انواع ویزای توریستی تایلند:
توریستی یکبار ورود
توریستی چندبار ورود

مدت زمان آماده شدن 3-4 روز کاری

ویزای یکبار ورود 3 ماه اعتبار و 2 ماه اقامت دارد.
ویزای چندبار ورود 6 ماه اعتبار و 2 ماه اقامت دارد.

مدارک:
اصل پاسپورت ، 1 قطعه عکس 4*3 (جدید) ، کپی صفحه اول و دوم شناسنامه ، کپی کارت ملی ، واچر هتل ، بلیط ، پرینت حساب یا تمکن مالی با موجودی 5 میلیون ، آدرس منزل یا محل کار ، شغل ، شماره تماس.

مدارک 6 ماهه مولتی(چندبار ورود):
همه ی مدارک فوق↑ ، پرینت 6 ماهه حساب با موجودی 20 میلیون تومان.
***پرینت 6 ماهه حساب باید توسط سفارت تایید شود***

خواندن 89 دفعه آخرین ویرایش در چهارشنبه, 24 بهمن 1397 ساعت 20:31
محتوای بیشتر در این بخش: « ویزای مکزیک | سفارت مکزیک

نظر دادن

لطفا نظرات خود را در کادر زیر وارد نمایید.

خبرخوان